Heb je ook altijd de ambities gehad om zelfstandig aan het werk te gaan als wimperstyliste...

Bij Wimperlief bieden we een gepaste cursus aan, ons aanbod is voor zowel starters als voor de gevorderde wimperstylist.

Kwaliteit en service staan bij Wimperlief bovenaan!!

  • Onze cursus wordt nooit aan meer dan twee cursisten tegelijk gegeven. Zo kunnen we jou de nodige tijd en aandacht geven die je tijdens de cursusdag nodig hebt en ook verdient. 
  • Na het volgen van je cursus, blijf je in contact met je trainer van Wimperlief, zodat je altijd terecht kan voor tips of om vragen te stellen als je het even niet meer weet. 
  • We vinden het dus belangrijk om beschikbaar te blijven voor jou, dus niet alleen tijdens de cursus maar ook daarna zijn wij er nog om al je vragen te beantwoorden. Ook is het mogelijk om eens mee te komen kijken tijdens een behandeling.
  • Na elk gevolgde cursus bij Wimperlief, bieden we je binnen een half jaar een gratis perfectie training aan! Dat is mooi mee genomen. En je profiteert van leuke kortingen in de webshop en vervolg cursussen!

Ga naar ons cursus aanbod

CERTIFICAAT GARANTIE:

Na voldoende resultaat tijdens de cursus, krijg je aan het einde van de dag een officieel certificaat van Wimperlief.

Het kan wel eens gebeuren dat het tijdens de cursus maar niet wilt lukken, dit kan komen door verschillende factoren zoals zenuwen, faalangst etc. Geen ramp, want bij te weinig resultaat geven we jou een periode de kans om in je eigen vertrouwde omgeving intensief te gaan oefenen, zodat je alsnog je Wimperlief certificaat kan behalen. 

STARTERSPAKKET:

Een cursus One by One en Russian Volume is altijd inclusief een starterspakket.

Het starterspakket wat je ontvangt tijdens jouw cursus is gevuld met profesionele producten van Wimperlief. Alle producten zijn van hoge kwaliteit om het beste resultaat te behalen.

Onze trainingslocatie:

(Bij een 1 op 1 training)

Wimperlief
Grijphoek 59
9060 Zelzate 
België

Locatie Zeeuws Vlaanderen

Salon Bij Kim
Vliegende Vaart 3 
4537 DH Terneuzen
Nederland

Ben je overtuigd en wil je deel nemen aan deze cursus, kijk dan snel naar onze beschikbare datums via de kalender.

Twijfel je omdat je nog wat meer informatie wilt over de cursus, bel of WhatsApp ons op (0032)483 733 105 of stuur gerust een mail naar info@wimperlief.be

 Een cursus op eigen locatie kan ook, neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Bekijk al onze cursussen