Welkom in de shop van Wimperlief

Het merk Wimperlief is in 2019 bedacht door Merryl Lukas. Inmiddels is de webshop overgenomen door een vriendin van Merryl, Vanessa! Zij heeft al een eigen bedrijf, Dream kapsalon & schoonheidsinstituut. Omdat Dream al werkte met dit geweldige merk heeft Vanessa besloten dit merk door te voeren.

Wij hebben inmiddels al flink wat klanten die met heel veel liefde kunnen genieten van deze hoogwaardige producten. Maar waarom zal jij als wimperstylist nou met "Wimperlief" moeten gaan werken?!

Een goede afweging voor jezelf om te vergelijken hoeveel rijen wimpers er in je doosje zitten, bij wimperlief is dit 16. Wij zijn ervan bewust dat we niet de goedkoopste zijn maar zeker wel een van de beste. Er zijn natuurlijk heel veel extension merken op de markt maar doordat we dit echt in eigen beheer hebben kunnen we veel service bieden en zullen we snel en accuraat handelen. Ook bieden wij cursussen aan om zelf een wimperstylist te worden. Dit doen wij in ons eigen instituut in Middelburg. Wanneer jij kiest voor ons dan zullen wij jou altijd blijven helpen en bereikbaar blijven bij problemen of andere zaken. Vanaf maart 2022 zullen wij onze 2de vestiging gaan openen in Zoutelande, dan zullen wij daar ook trainingen gaan verzorgen.

Wij zijn enorm trots dat wij dit merk kunnen voortzetten voor Merryl want zij heeft hier hard aan gewerkt en al haar liefde in gestopt om Wimperlief te ontwikkelen.

Deze webshop bied je een ruim assortiment aan, van hoogwaardige en kwaliteit producten voor professioneel gebruik voor wimperstylisten.

Kijk rustig rond en laat je verrassen...

Liefs Vanessa