° Wimperextensions One by One techniek

Op elke wimper wordt één wimperextension geplaatst. Dit geeft een heel natuurlijke look. Er zijn veel verschillende soorten Wimperlief techniekenwimperextensions die variëren in lengte, krul en dikte. Het voordeel van deze techniek is dat de wimpers lang blijven zitten. Uiteraard werken we met de hoogwaardig kwalitatieve wimperextensions van Wimperlief. Een behandeling duurt gemiddeld 2 uur.

° Wimperextensions Russian Volume (hier valt "light volume" ook onder)

Bij deze techniek worden er meerdere dunnere wimperextensions geplaatst op 1 wimper. Hierdoor kan een voller effect gecreëerd worden en voelen de wimperextensions voor de klanten zachter aan. Deze techniek wordt ook wel de 2D tot 9D techniek genoemd. Bij deze techniek wordt er gewerkt met de Mink Beautiful Black wimperextensions van Wimperlief, deze zijn van een hoogwaardig PBT vezel, diep zwart van kleur en erg zacht. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor de Silk Touch wimperextensions van Wimperlief. Door de zijden coating hebben deze wimperextensions een mooie subtiele glans.
Een behandeling duurt gemiddeld 3 uur.

° Wimperextensions Refill

Aangezien er elke dag van nature wimper haartjes uitvallen is het nodig om de wimperextensions op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren. De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions. Om een mooi en vol effect te behouden worden wimperextensions na gemiddeld 3 weken weer opgevuld. Wil je de maximale look behouden dan kun je het ook na 2 weken al laten opvullen. Hoe sneller je een opvulbehandeling neemt hoe goedkoper het wordt. Er is immers minder om op te vullen. Een opvulbehandeling na 3 weken kost ongeveer de helft van een nieuwe set.

° Verwijderen wimperextensions 

Besluit je om de wimpersextensions te laten verwijderen, laat dit dan altijd door een professioneel wimperstyliste doen. Hiermee voorkom je beschadiging aan je eigen wimpers. Bij Wimperlief worden de wimperextensions met grote zorg geplaatst. De klant is zelf verantwoordelijk voor de juiste nabehandeling van de wimpers. 

°Wimper Lift

Met deze revolutionaire behandeling is het mogelijk om volle, gelifte wimpers te bezorgen die weken lang mooi blijven.
Het is een geweldig alternatief voor klanten die geen extensions willen of kunnen dragen. Deze behandeling is geschikt voor korte en lange wimpers, stijle wimpers en "overkrulde" wimpers. Wanneer deze behandeling gedaan is heb je er gemiddeld 6-8 weken plezier van.

BIJ AL DEZE BEHANDELINGEN RADEN WE AAN DE WIMPERS GOED TE GAAN VERZORGEN, DIT DOOR HET GERBUIK VAN REVITALASH SERUM, HIER ZAL DE STYLIST MEER UITLEG OVER GEVEN TIJDENS JE BEHANDELING.