Verzenden

Bij de Webshop van Wimperlief willen we een zo goed mogelijke verzendservice bieden. We weten dat jij je producten graag zo snel mogelijk in huis hebt en daarom proberen we de verzending zo vlot mogelijk te laten verlopen! Wanneer je een bestelling doet voor 15:00 uur op werkdagen, wordt je pakketje dezelfde dag nog verstuurd. De levering is meestal de dag erop.
Heb je de bestelling in het weekend en/of buiten Nederland gedaan? Dan kan het zijn dat de levertijd iets langer is.
Heb je jouw bestelling na 3 werkdagen nog steeds niet ontvangen? Gelieve ons dan meteen hiervan op de hoogte te stellen per mail, zodat wij dit kunnen nagaan.

VERZENDKOSTEN
De standaardverzendkosten zijn €4,95 excl BTW.
GRATIS verzending vanaf  €55,-
 
VERZENDBEVESTIGING
Wanneer je bestelling geplaatst is, je betaling voltooid is en het pakketje verstuurd is, krijg je steeds een bevestigingsmail van ons en een track & trace code om jouw pakketje te volgen.

 

Retourneren

Je dient voorafgaand een mail te sturen naar info@wimperlief.be beschrijf hier in de reden van retour, je naam en je bestelnummer.
Je kan de artikelen binnen de 14 werkdagen (vanaf dat jij de bestelling ontvangen hebt) terug sturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je het bedrag binnen 14 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt.

RETOURVOORWAARDEN
- We nemen geen retour in behandeling die niet zijn aangemeld via mail.
- De producten zijn ongeopend en in nieuwstaat.
- Het artikel moet voorzien zijn van originele labels/verpakking.
- LET OP! Sale items mogen NIET geretourneerd of geruild worden!
- Retourkosten zijn voor rekening van de consument
- Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van het door u gekozen post bedrijf, zodat je een bewijs van verzending hebt!

RETOURADRES:

Dream kapsalon & schoonheidsinstituut
Westerscheldeplein 12
4335 NL Middelburg
Nederland